SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
chilis-kupon
MOST TALÁLTÁL 400 FT KEDVEZMÉNYT! MIÉRT HAGYNÁD VESZNI?

Használd vásárlásod során a “CHILIFARM” kuponkódot, mi pedig elengedünk 400 forintot a kosarad összegéből!

SZÁLLÍTÁS | ÁRAK | CSOMAGKÖVETÉS 

A csomagok kiszállítását Magyarországon vállaljuk, GLS futárszolgálattal. A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, tekintettel a megrendelt termékek összsúlyára, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Amennyiben nem Magyarországra szeretne rendelni,  kérem írjon nekünk email-t vagy hívjon minket a lenti telefonszámon. A szállítás időpontjáról, későbbiekben, e-mailben fog tájékoztatást kapni és lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailre válaszolva illetve +36 30 554 5227-es telefonszámon is. Törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt eljuttatni a futárszolgálathoz a csomagokat. Hétvégén szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon nem történik kiszállítás. Külföldi címre jelenleg csak egyedi megállapodás alapján szállítunk (kérjük ezzel kapcsolatban keress bennünket elérhetőségeinken).

Szállítási időtartam: 1-4 munkanap.
GLS csomagkövetés: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

További információk a csomagkövetésről:
A feladó és a címzett bármikor, online nyomon követheti csomagját. A csomagszám (referenciaszám) megadását követően részletes információ jelenik meg a csomagtörténetről. Ez magában foglalja a legutóbb végzett tevékenységet. A csomagkövetési funkció ingyenes, bárki, aki feladta, vagy várja a csomagot, egyszerre használhatja a csomagkeresés funkciót. Hogyan működik ez? Minden csomagcímke egyedi csomagszámot és vonalkódot tartalmaz. A vonalkódot minden áthaladási ponton szkennelik, és a csomag aktuális helyét és a legutóbb végrehajtott műveletet továbbítják a GLS rendszerébe. Ezzel nyomon követhető a teljes logisztikai koordinációs folyamat.

A GLS a rendelkezésre álló információkat közzé teszi a csomagkövető rendszerében, ami azt jelenti, hogy a csomagokat bármikor, bárki ellenőrizheti. A kézbesítés napján reggel a futár szkenneli a csomagcímkén lévő vonalkódot. Abban az esetben, ha a címzett nem tudja átvenni a csomagot, a szkennerbe bekerül a csomagszám mellé a megfelelő státuszkód. Minden adat a GLS rendszerébe kerül.

A rugalmas kézbesítés: Három kézbesítési kísérlet! Már az első kézbesítési kísérlet depóvárosokban igény szerint munkaidő után is kérhető 17 – 20 óra között. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, illetve visszautasíthatja a csomag átvételét.

GLS Ügyfélszolgálat 7.00-18.00 
Tel.: (+36 29) 88 66 70
E-mail: info@gls-hungary.com

UTÁNVÉTES FIZETÉS ESETÉN +490 FT KÖLTSÉGET SZÁMÍTUNK FEL!
BARION-OS (BANKKÁRTYÁS) FIZETÉSKOR NEM SZÁMOLUNK FEL PLUSZ KÖLTSÉGET!

Súly Árak
0-2 kg-ig 1600 Ft
2-3 kg-ig 1700 Ft
3-5 kg-ig 1800 Ft
5-10 kg-ig 1900 Ft
10-15 kg-ig 2000 Ft
15-20 kg-ig 2300 Ft
20-25 kg-ig 2500 Ft
25-30 kg-ig 2700 Ft
30-40 kg-ig 3200 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

A vásárlás minimális értéke meg kell haladja 24.990 Ft-ot. Az ajánlat minden dev.chilifarm.hu kínálatában szereplő összes házhozszállítási módra érvényes, beleértve GLS futárszolgálat.

Utánvét (Készpénzfizetés a futárnál) esetén az utánvét költsége +490 Ft, bankkártyás fizetés Barionnal esetén nincs utánvét díj.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Kérlek figyelj oda, amikor megadod a

  • Számlázási adataid. (Kellemetlen lenne Kohvgcs Ghlza-nak számlázni)
  • Szállítási adatokat. A legfontosabb összetevő a főzés során. Kérlek add meg helyesen az irányítószámot, várost, utca nevét és a hozzá tartozó házszámot. Enélkül a futár csak bolyong, mint gólyafos a levegőben és teljesen idegállapotba jön. 
  • Az email címed is hasonló fontosságú, mint a szállítási cím, hisz ha ez nem oké, akkor rossz helyre megy a számla. Figyelj oda.
  • TELEFONSZÁM!!!!!! Jajj, de még mennyire kell. Ha teheted ilyen formában add meg: +36305545227, ez például az én telefonszámom, ha rosszul pötyögöd be, akkor a futár soha az életben nem találja ki a hiányzó számokat, és hidd el nem fog rajta sokat molyolni, megy tovább, te pedig nem kapod meg a csomagod időben.
  • Ugye milyen egyszerű? Várom a rendelésed!

 

Pin It on Pinterest