ELISMERÉSEK, DÍJAK MINDENHONNAN IS

FORBES MAGYARORSZÁG

30 sikeres magyar 30 alatt

BOGÁR MÁRK | 24 ÉVES

A kapszaicinfüggők hazai kispápája a 24 éves Bogár Márk, aki a focis karriert hagyta ott, hogy felpörgesse a családi csilibizniszt.

Joker / BEST SCORPION PEPPER SAUCE / thehotpepper.com
1ST  Sarreti Chilifarm • Joker

Még nagyobb sikereket értek el a “THE PEPPER AWARDS”-on, ahol két első, egy második és három harmadik helyet is besöpörtek a magyarok, alátámasztva a fentebbi állítást, miszerint a világ minden táján egyre többen beszélnek elismerően a magyar chilis termékekről. Ez pedig kizárólag a remek marketinggel ötvözött, alázatos és precíz munkát végző Sárréti Chili Farmnak, valamint a Bogár-családnak köszönhető.

letEPER / FRUIT / worldhotsauceawards.com
2017 World Champion – Sarréti Chilifarm – Stroke-berry “Leteper”

Orgazmikusan hátradőlős chili szósz világbajnoki címet nyert! A Leteper névre keresztelt chiliszósz világbajnoki címet nyert az Egyesült Államok Louisiana államában rendezett, The World Hot Sauce Awards-on. A siker titka Brit tudósok szerint nem is a receptúrán múlott, hanem a hihetetlen tehetséges fordításon, ami a szósz nevét illeti. Mordor legtüzesebb kovácsai sem lennének képesek ilyen minőségi munkát kiadni ápolatlan kezeik közül, mint a a Sárréti Chilifarm hitelesített nagyszerű fordítói, a Bíró-Kerezsi páros! Az amerikai zsűrit totálisan lázba hozó Stroke-berry meg sem állt a gyümölcsös kategóriában a világbajnoki címig. Azért bízunk benne, hogy nem csak három induló volt a kategóriában, mert hét üres faluban szépségversenyt nyerni nem annyira menő.

traBBQ / BARBECUE SAUCE / ALCOHOL INFUSED / worldhotsauceawards.com
3RD  Sarreti Chilifarm • Sarreti Chilefarm traBBQ

traBBQ / BARBECUE SAUCE / ALCOHOL INFUSED / chilepepper.com
1ST • Sarreti Chilifarm • Sarreti Chilefarm traBBQ

Az Egyesült Államokban, a Chile Pepper Magazin által kiírt versenyen
első helyezést ért el a Sárréti Chilifarm és Balogh Dániel (W35, Revolución
Budapest) közös gyermeke, traBBQ nevű whisky-s barbecue szósz. A magyar első helyezés annak tudatában is szenzációs siker, hogy a mezőnyben megmérettette magát a PuckerButt Company is, aminek atyja az az Ed Curry, aki jelenleg a világ legerősebb chili paprikájának, a Carolina Reaper chilijének nemesítője. A verseny kategóriái közül a Sárréti Chilifarm az „Alkoholtartalmú BBQ szósz” kategóriájának első helyét szerezte meg, több nemzetközi gyártót utasítva maga
mögé.

TökGoJó / Treats- Snacks / theflaveawards.com
1ST  Sarreti Chilifarm • TökGoJó “Chili & Choco Pumpkin ball”

 

traBBQ / BARBECUE SAUCE / ALCOHOL INFUSED / theflaveawards.com
2ND  • Sarreti Chilifarm • traBBQ

 

 

A Sárréti Chilifarm csapatát nem az motiválja, hogy termékük egy legyen a polcon, hanem hogy a brand minőséget képviseljen és minél szélesebb fogyasztói réteg találja meg a neki megfelelő erősségű szószt, krémet, avagy desszertet. Ezért is találkozhatunk az ország különböző pontjain megrendezésre kerülő legnagyobb fesztiválokon, vásárokon a Sárréti Chili Farm standjaival, mert az eddigi sikereik sem tették elégedetté, jóllakottá őket, mindig kíváncsiak a fogyasztók visszajelzéseire, véleményére. Emellett termékeik már a világ legnagyobb chilis seregszemléin is megméretésre kerülnek, így más kontinenseken is elképedve állnak a kis magyar boszorkánykonyha mesterművei előtt. Ennek bizonyítékaként az elmúlt években számtalan díjat hoztak el a legnagyobb versenyekről: többek között világbajnoki címmel díjazták a gyümölcsös kategóriában a “Stroke-berry Leteper” fantázianevű remekművüket a 2017-es World Hot Sauce Awards Wolrd Championship-en, de az ugyanitt az alkoholos kategóriában harmadik hellyel jutalmazott “traBBQ” is méltán büszkeséggel tölti el alkotóit, valamint a termék arca, Lóránt Barnabást, alias traBarna is elégedetten mosolyoghat. Még nagyobb sikereket értek el a “THE PEPPER AWARDS”-on, ahol két első, egy második és három harmadik helyet is besöpörtek a magyarok, alátámasztva a fentebbi állítást, miszerint a világ minden táján egyre többen beszélnek elismerően a magyar chilis termékekről. Ez pedig kizárólag a remek marketinggel ötvözött, alázatos és precíz munkát végző Sárréti Chili Farmnak, valamint a Bogár-családnak köszönhető. 

Magaszaki / BEST HOT SAUCE / OPEN CATEGORYchilichompers.com
1ST  • Sarreti Chilifarm • Magaszaki – Cucumber dream

 

 

Gasztro Mókus / CREATIVE BLEND chilichompers.com
2ND  • Sarreti Chilifarm • Gasztro Mókus – Intoxicated Cherry Baby

 

 

A V. Bakony Expo Kedvenc kiállítója 2018

 

AIRBNB MAGAZINE

SO IT WAS HEARTENING

to meet Márk Bogár, a 24-year-old who lives in Tetétlen, a village of 1,500 in eastern Hungary, and who represents another path of pepper possibility. Alongside his parents, Bogár is growing tons of the world’s spiciest chiles — ghost peppers, Trinidad Scorpions, Carolina Reapers — and turning them into sauces, sold under the name Sárréti Chilifarm, that are getting attention from local fans and Hungarian TV, and winning awards. 

When I stopped in to visit, Bogár and his friends and family were in the backyard, enjoying home-grown jalapeño poppers and grilled chicken wings with a dozen Sárréti sauces, from kiwi-habanero to apple-horseradish to one called Csak Norris, after the Walker, Texas Ranger star. (Csak means “only,” the implication being that only Chuck Norris could handle the heat.) Kids of varying ages were running around, grown-ups were pouring pálinka, and soon my mouth was aflame in a way I’d never expected here in Hungary

Teljes cikk: medium.com

Több, mint 450 kiváló értékelés!

Az első személyes találkozás nagyon meghatározó volt, 2 percig nem tudtam megszólalni.  Sok terméket megkostoltam már, illetve most tesztelésre is lehetőségem adódott. A kedvencem most a Chili Joker. De az összeset csakis ajánlani tudom. Mind kellően csípős.  A Chilis Tökmag szuper, főleg csokival.  Ja és a kiskutyát is elhozom legközelebb.  Ennyire kedvesen mint ahogy Ti fogadtatok, egyre ritkább sajnos.  Ellenben azt a sok infót, és kedvességet nem lehet elégszer megköszönni, ahogy Ti álltok az emberekhez. Köszönöm a kitartó munkátokat a Chili kedvelők nevében is. 

További véleménykért kattint ide.

10.000 fős Instagram tábor.

Magyarország legnagyobb és egyben legaktívabb kapszaicinfüggőkből álló Instagram oldalát építettük fel közösen. Ha, nem szeretnél lemaradni a friss tartalmakról, netán jobban megismernéd ezen sorok íróját, akkor kövess engem: @hungarianchilifarmer néven megtalálsz. Ha túl öreg vagy az Instagramhoz ne búsulj, Facebookon várunk rád a Sárréti Chilifarm oldalon! Na puszi.

Magyarország első chilis zarándokhelye!

A Sárréti Chilifarm 2012-ben nyitotta meg kapuit a közönség előtt, mint az észak-keleti régió egyik izgalmas családi vállalkozása. A megálmodott célok, végül az alig 1500 főt számláló Tetétlenen valósultak meg, Hajdú-Bihar megyében. A Chilifarm nem csupán munkalehetőséget biztosít a helyi lakosoknak, de egyedülálló példaként szolgál minden fiatal vállalkozónak, ahogy a Bogár család fölépítette a vállalkozást. Bogár Márk tulajdonos szerint „A család és a vállalkozás két külön szektor, még ha néha össze is ér, sosem szabad összekeverni a kettőt”. A siker persze családi érték, és összefogás, vagy egymás támogatása nélkül a siker nem jöhetett volna létre.

További véleménykért kattint ide.

BORBÁS MARCSI |  Gasztroangyal

Magyarország legnépszerűbb gasztronómiai műsorában hétről hétre újulnak meg a múlt ízei a jelen konyháiban. A Gasztroangyal mostanra mozgalmat teremtett, és arra ösztönzi a nézőket, hogy értékeljék a valódit, a természeteset. A piaci kofától a profi szakácsokig mindenki azt hirdeti, hogy ízeink és receptjeink hagyománya ma is meghatározó, és kiváló alapanyagaink száma végtelen. Ahogyan végtelen az ételvariációk sora is, melyek segítségével átszelve a Kárpát-medencét a Gasztroangyal minden egyes alkalommal bebizonyítja, hogy Magyarország finom!

2014 | Gasztroangyal – Bab és kukorica műsor | 2015 Gasztroangyal Tetétlenbe látogat 

Pin It on Pinterest